Financial Lease is een product speciaal gemaakt voor ondernemers. Het biedt gemak en zekerheid! Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen liquide middelen en de financiering staat los van uw overige (zakelijke) financieringen. U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

Met Financial Lease kunt u uw auto voor het volledige bedrag (excl. BTW) financieren. Ook inruil van uw huidige auto of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto na de looptijd, waardoor het maandelijkse leasetarief nog lager uitvalt. U bent bij ons dus verzekerd van financieel maatwerk.

Door middel van onderstaande button Financial Lease aanvragen kunt u gemakkelijk uw aanvraag indienen. Binnen 2 werkdagen weet u of de aanvraag is goedgekeurd!